Βολές της οικογένειας Πισπιρίγκου εναντίον δικηγόρων: «Αδίστακτοι» οι Παπαδόπουλος και Λύτρας

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, με ενυπόγραφη επιστολή, στρέφει τα βέλη της εναντίον των δικηγόρων Παπαδόπουλου και Λύτρα χαρακτηρίζοντάς τους «αδίστακτους». Παράλληλα, η οικογένεια βάλλει εναντίον δημοσιογράφων συγκεκριμένων τηλεοπτικών εκπομπών και ιατροδικαστών που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, καταγγέλλοντάς τους.

Ειδικότερα, στην επιστολή τους η αδελφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, η μητέρα της, Ελένη Λεγάτου και ο πατριός της, Γεώργιος Γεωργίου κάνουν λόγο για αδίστακτη συμπεριφορά των πρώην συνηγόρων της 33χρονης Όθωνα Παπαδόπουλου και Απόστολου Λύτρα και τονίζουν ότι, με όσα ισχυρίστηκαν σε ανακοινώσεις τους, «προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητα του συνηγόρου τους Αλέξη Κούγια και να εξουδετερώσουν την αξιοπιστία των οκτώ ιατροδικαστών, οι οποίοι με την επιστημονική τους επάρκεια αποδεικνύουν την αθωότητά της».

«Τις δύο τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε έκπληκτοι την αδίστακτη συμπεριφορά των δικηγόρων Παπαδόπουλου και Λύτρα που προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητα του κορυφαίου Έλληνα ποινικολόγου και δικηγόρου της κόρης και αδελφής μας Σ.Π., κου Αλέξη Κούγια, προσπαθώντας να εξουδετερώσουν την αξιοπιστία των οκτώ δημοσίων υπαλλήλων και όχι ιδιωτών ιατροδικαστών, οι οποίοι με την επιστημονική τους επάρκεια αποδεικνύουν την αθωότητα της κόρης και αδελφής μας», αναφέρουν στην δήλωσή τους.

«Και οι δύο αυτοί αδίστακτοι, όπως αποδεικνύεται, δικηγόροι, μόνο και μόνο για να επανέλθουν στη δημοσιότητα, κάνουν επιθέσεις στον κο Κούγια, διαδίδοντας μόνο ψέματα για το πώς ο κ Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της συγγενούς μας», προσθέτει η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ο παντελώς άγνωστος μέχρι εκείνη την ημέρα Όθωνας Παπαδόπουλος μετεβλήθη σε καθημερινό συμπαρουσιαστή όλων των εκπομπών, ενώ μας διαβεβαίωνε ότι θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, για να σταματήσει αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, χωρίς ποτέ να κάνει τίποτα και χωρίς να υποβάλει ούτε μια μήνυση, ούτε αγωγή, σε αυτούς που καθημερινά συκοφαντούσαν τη Ρούλα», επισημαίνουν η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σε άλλο σημείο της επιστολής αναφέρουν τα εξής: «Το χειρότερο απ’ όσα διέπραξε εις βάρος μας ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος, είναι ότι επί μήνες, εκτός του ότι μας παραπλανούσε ότι ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές, μας εξαπατούσε καθημερινά διαβεβαιώνοντάς μας ότι έχει εξασφαλίσει ιατροδικαστές, παθολογοανατόμους και καθηγητές πανεπιστήμιων, οι οποίοι θα ανέτρεπαν τα όσα ισχυρίζονται ο Λέων, ο Καρακούκης και ο Καλόγρηας και γι’ αυτό του καταθέσαμε στον προσωπικό τον λογαριασμό 10.000 ευρώ, αλλά όταν αρχίσαμε να του παραπονιόμαστε, γιατί τόσους μήνες δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένας ιατροδικαστής να υπερασπιστεί τη Σ.Η., μας απαντούσε, όπως αποδεικνύεται, ψέματα, ότι κανείς ιατροδικαστής δεν δέχεται να την υπερασπιστεί κατ ότι τα χρήματα θα τα έδινε σε δύο ιατροδικαστές του εξωτερικού και έναν ιατροδικαστή Κύπρου και συγκεκριμένα στον Πανίκκο Στανρτανό και σε έναν καθηγητή τον πανεπιστημίου Κρήτης τον κο Αριστείδη Τσατσακη, οι οποίοι, όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Κούγιας, ουδέποτε έλαβαν χρήματα, για να συντάξουν έστω και μια απλή γνωμοδότηση, παρά το ότι είχαν την επιστημονική άποψη, την οποίαν διατηρούν και τώρα, ότι η Σ.Π. είναι αθώα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα