

Την έλλειψη δικτύου ύδρευσης στα Βίλια καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, σημειώνοντας ότι αυτή συνετέλεσε και στην καθυστερημένη κατάσβεση της φωτιάς που σάρωσε την περιοχή.
«Το 1996 είχε ξανά καεί η περιοχή. Πάλι το ίδιο πρόβλημα είχαμε. Ότι δεν υπήρχε νερό για να μπορέσει να γίνει γρήγορος εφοδιασμός πυροσβεστικών οχημάτων και να γίνει κατάσβεση. Θα είχε περιοριστεί πολύ η φωτιά αν υπήρχε δίκτυο ύδρευσης ή δεξαμενές» δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Θανάσης Αξυπόλυτος, κατοικός οικισμού Πανόραμα στα Βίλια.
«Στο Καραούλι πήγαν κάποιες δεξαμενές και μπόρεσαν και γλίτωσαν μεγάλο κομμάτι του δάσους. Αυτή η δυσκολία να μην υπάρχει νερό δεν είναι σωστό» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι οι κάτοικοι έχουν κάνει διάφορες ενέργειες για το ζήτηματα.
«Στον οικισμό Πανόραμα φτιάχτηκε το δίκτυο, υπάρχει, αλλά δεν έχει έρθει το νερό» υπογράμμισε, ενώ όπως είπε δεν ξεκίνησαν ακόμα τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή.
Σχετικά Νέα
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.
Λάρισα: Νεαρός σκότωσε την μητέρα του μέσα στο σπίτι τους
Την 52χρονη μητέρα του σκότωσε ένας 21χρονος μέσα στο σπίτι του στην Λάρισα. Περίοικοι.
Υπ.Υγείας: Παρέλαβε αεροσκάφοs από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το ΕΚΑΒ
Το αεροσκάφους τύπου Beechcraft King Air 360C, είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ),.
Εύβοια: Ένας 62χρονος βρέθηκε νεκρός σε παραλία κοντά στην Ιστιαία
Μπροστά σε έναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, βρέθηκαν λουόμενοι.