

Αλλαγή του τρόπου εκλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της Κεντρικής Επιτροπής πρότεινε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρότεινε η εκλογή να γίνει από το σύνολο των μελών του κόμματος σε δύο ξεχωριστές κάλπες και όχι μόνο από τους αντιπροσώπους των Συνεδρίων.
Σχετικά Νέα
Κ. Μητσοτάκης σε Μ. Καραλή: Σε όλα τα νέα παιδιά τα οποία εμπνέονται από εσένα στέλνεις ένα όμορφο μήνυμα
Στην παρουσίαση του βιβλίου “Εμμανουήλ Καραλής: Όταν κοιτάς από ψηλά”, του Νίκου Μιχαλόπουλου, που.
Ά. Σκέρτσος για αξιολόγηση στο Δημόσιο: Ζητάμε από τους πολίτες να είναι οι κριτές των υπηρεσιών που λαμβάνουν από το κράτος
«Ζητάμε από τους πολίτες να είναι οι τελικοί κριτές των υπηρεσιών που λαμβάνουν από.
Ε. Κουντουρά στην Ολομέλεια: «Να ενισχυθούν οι χρηματοδοτήσεις της Πολιτικής Συνοχής στον προϋπολογισμό της ΕΕ 2028-2034»
Tη διασφάλιση ότι η χρηματοδότηση της Πολιτική Συνοχής θα ενισχυθεί μετά το 2027, στο.
Δ. Μιχαηλίδου: Η ρητορική μίσους δεν έχει θέση στην κοινωνία
Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα (6/5) το Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, μετά.