

“Πώς λέγεται ένα κράτος όπου διορίζονται 50 νέοι μετακλητοί κάθε μήνα, δαπανώνται 7,5 δισ. σε απευθείας αναθέσεις, 30 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης χωρίς λογαριασμό, τα ΜΜΕ ταΐζονται με κρατικό χρήμα χωρίς κριτήρια και δημοσιογράφοι -εσχάτως και πολιτικοί αρχηγοί- παρακολουθούνται;”, διερωτάται ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
Και συμπληρώνει: “Πάντως αυτό Κράτος Δικαίου δεν το λες… Κράτος λάφυρο, ίσως. Κράτος των κολλητών, ενδεχομένως. Κράτος της Δεξιάς, μπορεί.Κράτος ΙΧ, Κράτος ΑΕ και Κράτος τσιφλίκι, ακόμη πιο σωστά”.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Στην κοινωνία θα κερδίσουμε τον δήθεν “μονόδρομο” που θέλουν να οικοδομήσουν τα συμφέροντα υπέρ του κ. Μητσοτάκη
Από το βήμα της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, ο Πρόεδρος του.
Π. Μαρινάκης: Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι στη ΔΕΘ θα δούμε μειώσεις φόρων
«Ο στόχος μας είναι κάθε μέρα ο σιδηρόδρομος, όπως και το σύνολο των μέσων.
Νέα Δημοκρατία: Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να διχάσει άλλο τον ελληνικό λαό για μια υπόθεση που μας πληγώνει όλους
«Το προηγούμενο διάστημα παρακολουθήσαμε το διαγκωνισμό δήθεν πραγματογνωμόνων οι οποίοι, έχοντας διάφορα κόμματα να.
Καταδικάζει το ΥΠΕΞ την «παράνομη μετάβαση» του Τ. Ερντογάν στα Κατεχόμενα: Αποκαλυπτικός των τουρκικών προθέσεων
Το Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει την παράνομη μετάβαση του Προέδρου της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ.