

“Η κυβέρνηση έχει ρεύμα. Στα καρτέλ”, αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει με σποτ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που περιλαμβάνει και αποσπάσματα από την αντιπαράθεσή του με τον πρωθυπουργό στη Βουλή για το ζήτημα των “υπερκερδών” των ηλεκτροπαραγωγών εταιρειών.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει: “Η κυβέρνηση έχει ρεύμα. Στα καρτέλ. Στα funds και στους ιδιώτες μετόχους, στους οποίους πούλησε το 17% της ΔΕΗ. Στις ιδιωτικές εταιρείες ενέργειας. Στους ισχυρούς που κερδίζουν, ενώ εσύ δεν αντέχεις να πληρώσεις τον λογαριασμό”.
Δείτε την ανάρτηση:
Η κυβέρνηση έχει ρεύμα.
Στα καρτέλ.
Στα funds και στους ιδιώτες μετόχους, στους οποίους πούλησε το 17% της ΔΕΗ.
Στις ιδιωτικές εταιρείες ενέργειας.
Στους ισχυρούς που κερδίζουν, ενώ εσύ δεν αντέχεις να πληρώσεις τον λογαριασμό. pic.twitter.com/36WjHNdmPy— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) March 26, 2022
Σχετικά Νέα
Κ. Μητσοτάκης σε Μ. Καραλή: Σε όλα τα νέα παιδιά τα οποία εμπνέονται από εσένα στέλνεις ένα όμορφο μήνυμα
Στην παρουσίαση του βιβλίου “Εμμανουήλ Καραλής: Όταν κοιτάς από ψηλά”, του Νίκου Μιχαλόπουλου, που.
Ά. Σκέρτσος για αξιολόγηση στο Δημόσιο: Ζητάμε από τους πολίτες να είναι οι κριτές των υπηρεσιών που λαμβάνουν από το κράτος
«Ζητάμε από τους πολίτες να είναι οι τελικοί κριτές των υπηρεσιών που λαμβάνουν από.
Ε. Κουντουρά στην Ολομέλεια: «Να ενισχυθούν οι χρηματοδοτήσεις της Πολιτικής Συνοχής στον προϋπολογισμό της ΕΕ 2028-2034»
Tη διασφάλιση ότι η χρηματοδότηση της Πολιτική Συνοχής θα ενισχυθεί μετά το 2027, στο.
Δ. Μιχαηλίδου: Η ρητορική μίσους δεν έχει θέση στην κοινωνία
Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα (6/5) το Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, μετά.