

Σε δηλώσεις προέβη ο Αλέξης Τσίπρας, επισκεπτόμενος το εκλογικό κέντρο της Ρένας Δούρου. Στις δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με πολιτικό πολιτισμό και αξιοπρέπεια.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι υποψήφιοί μας έδωσαν μία μάχη πολιτικού πολιτισμού, υπερασπίστηκαν τις ιδέες τους με αξιοπρέπεια» είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι το σημαντικό στην πολιτική είναι να ξέρεις όχι μόνο να κερδίζεις, αλλά και να χάνεις και να ξανασηκώνεσαι στα πόδια σου.
Συνεχάρη τους νέους δημάρχους και περιφερειάρχες, επισημαίνοντας πως τώρα πρέπει να επιδιώξουν συνεργασίες και κατέληξε: «Τώρα θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε τη μάχη των μαχών, που είναι οι εθνικές εκλογές».
Σχετικά Νέα
Τραμπ: Aνοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία για συνομιλίες με Ρωσία και Ουκρανία
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί ο ίδιος στην.
Βάζει «φρένο» το ΣτΕ στην ΑΑΔΕ να αναστέλλει ή να απενεργοποιεί τα ΑΦΜ
Το Συμβούλιο της Επικρατείας βάζει «φρένο» με απόφαση του στη δυνατότητα της ΑAΔΕ να.
Κρεμλίνο: «Απαράδεκτο» το τελεσίγραφο που εξέδωσε στη Μόσχα το Κίεβο και οι Ευρωπαίοι
Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το «τελεσίγραφο» που εξέδωσε στη Μόσχα το Κίεβο και οι.
Πούτιν: Προτείνει απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας
ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε σήμερα τη διεξαγωγή «απευθείας» και «χωρίς προαπαιτούμενα» διαπραγματεύσεων μεταξύ.