

«Άλλο πράγμα είναι οι λόγοι εθνικής ασφάλειας και άλλο αν έχει διαπραχθεί έγκλημα», ανέφερε από το βήμα της βουλής στη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας το θέμα των παρακολουθήσεων και απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.
«Αν θέλετε να μιλήσω ακριβολογώντας, δεν μίλησε ο κ. Γεραπετρίτης στη διαδικασία. Έκανε όμως τον ψόφιο κοριό. Και ως προς τούτο δεν ανασκευάζω. Γνωρίζατε ή δεν γνωρίζατε;», ρώτησε.
«Στη Χρυσή Αυγή που ήταν εγκληματική οργάνωση δεν υπήρχαν επισυνδέσεις βουλευτών της. Ο μόνος πολιτικός που τόλμησε επισυνδέσεις στη μεταπολίτευση, είστε εσείς κύριε Μητσοτάκη», πρόσθεσε.
«Είστε πολύ προβλέψιμος. Αναδείξατε από το βήμα της βουλής με κάθε τρόπο και αναφερθήκατε στην απελπισία ότι όλοι το ίδιο είμαστε και ότι οι παρακολουθήσεις είναι κάτι το φυσιολογικό», είπε, προσθέτοντας ότι «Τη δυσπιστία του ελληνικού λαού την έχετε δεδομένη».
«Είστε σε πανικό και δεν κρύβεται. Δεν θα κρυφτείτε πίσω από δήθεν καταγγελίες. Εάν έχετε έστω και ένα στοιχείο, να πάτε στον εισαγγελέα. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.», τόνισε.
Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «Εγώ δεν πήρα υπό την ευθύνη μου την ΕΥΠ. Δεν πρόκειται να κάνω τον ανήξερο. Επί των ημερών μας ούτε ένας πολιτικός δεν ήταν θύμα επισυνδέσεων, ούτε ένας δημοσιογράφος. Δεν έδωσα εντολή παρακολούθησης για κανέναν πολιτικό αρχηγό ή άλλο πολιτικό μου αντίπαλο. Δεν διόρισα έναν τυχάρπαστο επικεφαλής και δεν έβαλα τον ανιψιό μου στην εποπτεία».
«Όταν, αμέσως μετά την καταγγελία Κουκάκη στην ΑΔΑΕ ότι παρακολουθείται, νομοθετήσατε να μην ενημερώνεται ο πολίτης για τυχόν παρακολούθησή του, δε γνωρίζετε τι νομοθετούσατε; Πάλι δεν ξέρατε; Δεν ήσασταν εσείς ο πρωθυπουργός αν δεν ξέρατε, να ψάξουμε να βρούμε ποιος ήταν», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Στην κοινωνία θα κερδίσουμε τον δήθεν “μονόδρομο” που θέλουν να οικοδομήσουν τα συμφέροντα υπέρ του κ. Μητσοτάκη
Από το βήμα της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, ο Πρόεδρος του.
Νέα Δημοκρατία: Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να διχάσει άλλο τον ελληνικό λαό για μια υπόθεση που μας πληγώνει όλους
«Το προηγούμενο διάστημα παρακολουθήσαμε το διαγκωνισμό δήθεν πραγματογνωμόνων οι οποίοι, έχοντας διάφορα κόμματα να.
Καταδικάζει το ΥΠΕΞ την «παράνομη μετάβαση» του Τ. Ερντογάν στα Κατεχόμενα: Αποκαλυπτικός των τουρκικών προθέσεων
Το Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει την παράνομη μετάβαση του Προέδρου της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ.
Σ. Φάμελλος:« Η Ομάδα Αλήθειας αποτελεί παρακρατική ομάδα και παραμάγαζο της ΝΔ των Μητσοτάκη – Γεωργιάδη»
«Επειδή ο Άδωνις Γεωργιάδης απείλησε την Έλενα Ακρίτα με δικαστήρια για την ανάρτησή της.