

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Κέντρου για τη Συμφιλίωση στη Συρία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, τρομοκράτες επιτέθηκαν σε οικισμό στο Χαλέπι.
Σε ακόμα μια επίθεση κατά οικισμού της επαρχίας Χαλέπι στη Συρία, προχώρησαν τρομοκράτες της ομάδας Χαγιάτ αλ-Σαμ, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Κέντρου για τη Συμφιλίωση στη Συρία, του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Αλεξάντερ Σερμπίτσκι.
Όπως δήλωσε κατά την ενημέρωση της Κυριακής, «καταγράψαμε έναν βομβαρδισμό του οικισμού Μπασρατούν στην επαρχία Χαλέπι, από θέσεις που κατέχουν τρομοκράτες της ομάδας».
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ρώσου αξιωματούχου, οι ρωσική στρατιωτική αστυνομία συνεχίζει τις περιπολίες στις επαρχίες της Ράκα, στο Χαλέπι και στη Χασάκα.
Επιπλέον, αεροσκάφη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας εκτελούν εναέριες περιπολίες.
Σχετικά Νέα
Τραμπ: Εμπόδισε μια «πυρηνική σύρραξη» μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως εμπόδισε μια «πυρηνική σύρραξη» μεταξύ της Ινδίας και.
Η Δανία δοκιμάζει αυτόνομα θαλάσσια drones
Οι Δανικές Ένοπλες Δυνάμεις πρόκειται να δοκιμάσουν τέσσερα αυτόνομα θαλάσσια drones, τα οποία θα.
Γαλλία, Ελλάδα, Ισπανία και Ιρλανδία προωθούν νομοθεσία για επαλήθευση ηλικίας κατά τη δημιουργία λογαριασμού στα social media
Η Γαλλία μαζί με την Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιρλανδία προτίθενται να προωθήσουν.
Κιρ Στάρμερ: Φωτιά ξέσπασε σε ιδιόκτητο σπίτι του Βρετανού Πρωθυπουργού στο βόρειο Λονδίνο
Συναγερμός σήμανε σήμερα (12.05.2025) στην Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, καθώς ξέσπασε φωτιά σε ιδιόκτητο σπίτι του.