Τροχαίο με παράσυρση 5χρονου παιδιού από αυτοκίνητο στην Καλαμαριά

Η παράσυρση είχε σαν αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Σκηνές πανικού στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη…

Το τροχαίο με την παράσυρση του παιδιού σημειώθηκε το μεσημέρι στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη. Ο μικρός ήταν μαζί με τον πατέρα του. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, το παιδί χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε. Μετά τον αρχικό πανικό, ο πατέρας πήρε το παιδί του και το πήγε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί που πήραν καταθέσεις από τον οδηγό του ΙΧ και αυτόπτες μάρτυρες.

Ένα ανήλικο παιδί παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου στην Aνατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο χτύπησε και παρέσυρε ένα 5χρονο αγοράκι στην περιοχή της Καλαμαριάς και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αντώνη Τρίτση και Γεωργίου Γεννηματά, στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο πατέρας του παιδιού μετέφερε άμεσα με δικό του όχημα τον τραυματισμένο γιο του στο Γενικό Νοσοκομείο “Ιπποκράτειο“.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα