

Ο καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς θα έχει συνάντηση με τους προέδρους της Γαλλίας και της Πολωνίας, Εμανουέλ Μακρόν και Αντρέι Ντούντα αντίστοιχα, την Τρίτη στο Βερολίνο, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.
Οι τρεις ηγέτες θα προχωρήσουν σε δηλώσεις προς τα μέσα ενημέρωσης στις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος, πριν τη συνάντησή τους στην Καγκελαρία, πρόσθεσε.
Μια συνάντηση του “σχήματος της Νορμανδίας” (Ουκρανία, Ρωσία, Γαλλία, Γερμανία), σε επίπεδο συμβούλων, θα μπορούσε να λάβει χώρα εντός της εβδομάδας, σύμφωνα πάντα με το Βερολίνο και με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
Εντός της σημερινής ημέρας, ο κ. Σολτς θα γίνει δεκτός στον Λευκό Οίκο, στις ΗΠΑ, από τον πρόεδρο της χώρας Τζο Μπάιντεν.
Σχετικά Νέα
Ισραήλ: Για «εσωτερική μετακίνηση» των κατοίκων της Γάζας ενόψει των νέων επιχειρήσεών του μιλά ο στρατός
Η νέα στρατιωτική επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας, που ανακοινώθηκε σήμερα, απαιτεί την εσωτερική.
-
Λευκός Οίκος: Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις προς το παρόν για τους δασμούς στις ξένες ταινίες
Η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ακόμη καταλήξει σε οποιαδήποτε τελική.
Iσραήλ: Επιβεβαίωσε ότι εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές στη Χοντέιντα της Υεμένης
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν απόψε πως εξαπέλυσαν αεροπορικές επιδρομές εναντίον υποδομών των.
Στην Αττάλεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος για το συνέδριο της Μητρόπολης Πισιδίας
O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα κηρύξει το πρωί της Τρίτης, 6 Μαΐου, την έναρξη.