

Βασανιστήρια και ψυχολογικό εκβιασμό από τον ιερέα στα Τρίκαλα ο οποίος κατηγορείται για ψεύτικους εράνους εισπράττοντας χιλιάδες ευρώ που προορίζονταν για τον 23χρονο, καταγγέλλει ο νεαρός που έχει προβλήματα υγείας. Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος κληρικός τέθηκε σε προσωρινή αργία μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με καταγγελίες, με πρωτοβουλία του 35χρονου ιερέα από τα Τρίκαλα, πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο δίμηνο αναρτήσεις σε social media και ιστοσελίδες που αφορούσαν έρανο για την οικονομική ενίσχυση του 23χρονου, λόγω προβλημάτων υγείας, με κατάθεση χρημάτων σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς, ο ένας με δικαιούχο τον κληρικό και ο άλλος με δικαιούχο τον νεαρό.
Όπως εξακριβώθηκε, ο ιερέας διαχειριζόταν αποκλειστικά και εν αγνοία του 23χρονου και τους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς που είχαν δοθεί για τον έρανο, στους οποίους είχαν κατατεθεί συνολικά 12.922,50 ευρώ.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στο Trikalanews.gr ο 23χρονος, ο κληρικός που κατηγορείται για εξαπάτηση μέσω εράνων, φέρεται να ασκούσε ψυχολογική βία στον νεαρό:
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.