Τραγωδία Τεμπών: Ο εξαφανισμένος Χάρης Δούκας έφερε την οργισμένη αντίδραση δημοσιογράφου on air

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το σβήσιμο των ονομάτων έξω από τη Βουλή των 57 νεκρών απο το δυστύχημα των Τεμπών, με τις ευθύνες να γίνονται “μπαλάκι” μεταξύ του δήμου Αθηναίων και του Φρουραρχείου της Βουλής.

Η δημοσιογράφος Ελευθερία Κοσμοπούλου, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή Λόγος και Αντίλογος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ σχολιάσε το συγκεκριμένο γεγονός με την εκπομπή να καλεί τηλεφωνικά τον δήμαρχο Αθηναίων προκειμένου δώσει τη δική του απάντηση στους τηλεθεατές, ωστόσο ο κ. Δούκας δεν απάντησε παρόλο που είχε ενημερωθεί πως θα δεχτεί σχετική κλήση, ενώ η δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο δήμαρχος  “επέλεξε να τοποθετηθεί μέσω των social media και να ανακοινώσει τη δημιουργία μνημείου για τα θύματα κατόπιν εορτής, αγνοώντας τα αιτήματα των πολιτών για εξηγήσεις”.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής όπως καταγράφεται και από το βίντεο, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά λόγω του υψηλού συμβολισμού να γραφτούν τα ονόματα των νεκρών μπροστά από τη Βουλή.

Η δημοσιογράφος φανερά οργισμένη και αναφερόμενη στο συγκεκριμένο γεγονός έσπευσε να τονίσει: Σε αυτή τη χώρα βγαίνουν και λένε συγγνώμη, συγγνώμη τι; Εκ των υστέρων; Οι πολίτες ψήφισαν έναν δήμαρχο με ένα τεράστιο ποσοστό 55%, έστω αν και υπήρξε μικρή συμμετοχή, εστώ κι αν αυτή η εκλογή έγινε με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε εκλεχθεί ο συγκεκριμένος δήμαρχος. Το να βλέπουμε τέτοια πράγματα και να γίνεται ένα αλα λουμ…  θα πρέπει να αποφασίσουμε σε αυτή τη χώρα ό,τι θα ζούμε με το αλα λουμ από τα πιο απλά μέχρι τα πιο περίπλοκα; 

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα