

«Όλη μας η διαδρομή ήταν πολύ καλή, ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλους τους κεντρικούς δρόμους με τα φανάρια και οδηγούσε αργά. Ξαφνικά σε ένα δευτερόλεπτο όλα σκοτείνιασαν», λέει η Μαρία Θερσίτη που συμμετείχε στην εκδρομή στο Βουκουρέστι και τραυματίστηκε ελαφρά κατά το τροχαίο δυστύχημα.
Σύμφωνα με την ίδια, από τον Βόλο μέχρι τη Θεσσαλονίκη υπήρχαν δύο οδηγοί ενώ μετά τη Θεσσαλονίκη υπήρχε μόνο ένας οδηγός.
Μετά το χτύπημα η επιβάτης του λεωφορείου όπως περιέγραψε στο ΜEGA «βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα, έχω χτυπήσει στο κεφάλι, στη πλάτη και στον αυχένα. Η μπάρα και η οροφή του λεωφορείου με πλάκωσαν. Άρχισα να φωνάζω, στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι και προσπάθησα να βγάλω το χέρι μου απ’ έξω, να το χτυπάω και να κάνω θόρυβο, ώστε να με ακούσουν. Καθόμουν δύο θέσεις πίσω από τον Νίκο Χλώψιο».
Σύμφωνα με την ίδια, από τον Βόλο μέχρι τη Θεσσαλονίκη υπήρχαν δύο οδηγοί ενώ μετά τη Θεσσαλονίκη υπήρχε μόνο ένας οδηγός.
Σχετικά Νέα
Τραμπ: Aνοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία για συνομιλίες με Ρωσία και Ουκρανία
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί ο ίδιος στην.
Βάζει «φρένο» το ΣτΕ στην ΑΑΔΕ να αναστέλλει ή να απενεργοποιεί τα ΑΦΜ
Το Συμβούλιο της Επικρατείας βάζει «φρένο» με απόφαση του στη δυνατότητα της ΑAΔΕ να.
Κρεμλίνο: «Απαράδεκτο» το τελεσίγραφο που εξέδωσε στη Μόσχα το Κίεβο και οι Ευρωπαίοι
Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το «τελεσίγραφο» που εξέδωσε στη Μόσχα το Κίεβο και οι.
Πούτιν: Προτείνει απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας
ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε σήμερα τη διεξαγωγή «απευθείας» και «χωρίς προαπαιτούμενα» διαπραγματεύσεων μεταξύ.