

Τραγωδία στην Ευβοία. Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρεται στο κέντρο υγείας Μαντουδίου ο οδηγός του πυροσβεστικού οχήματος που έπεσε σε χαράδρα στην Κοτσίκια.
Πρόκειται για τον οδηγό του πυροσβεστικού οχήματος ηλικίας 45 ετών ο οποίος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άνδρες της πυροσβεστικής.
Το πυροσβεστικό όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο πυροσβέστες έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή της Κοτσικιάς.
Είχαν πάει για αφισοκόλληση για την αντιπυρική περίοδο όταν για άγνωστο λόγο το Πυροσβεστικό όχημα έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα να χαθεί η επαφή μέσω ασυρμάτου.
Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως ο Διοικητής της πυροσβεστικής νομού Ευβοίας Κωνσταντίνος Ψαρρός, οκτώ άνδρες με τρία οχήματα από την Χαλκίδα και δώδεκα άνδρες με έξι οχήματα από Βόρεια Εύβοια.
Σχετικά Νέα
Ηράκλειο: Την Κυριακή η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης του ΠΑΣΟΚ
Την ερχόμενη Κυριακή, 11 Μαΐου, πραγματοποιείται η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο Ηράκλειο.
Ισόβια και επιπλέον 19 χρόνια στον οπαδό για τον θάνατο του αστυνομικού Λυγγερίδη
Ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον 19 χρόνια επέβαλε το Μεικτό ορκωτό δικαστήριο Πειραιά στον.
Σοβαρά εγκαύματα υπέστη 4χρονη σε παιδικό σταθμό στο Βόλο
Σοβαρά εγκαύματα υπέστη 4χρονη σε παιδικό σταθμό του Βόλου από καυτό νερό, κάτω από.
Εκτός λειτουργίας τίθενται ηλεκτρονικές υπηρεσίες λόγω αναβάθμισης του συστήματος
Εκτός λειτουργίας πρόκειται να τεθούν ηλεκτρονικές υπηρεσίες λόγω αναβάθμισης υποδομών βάσεων δεδομένων της Γενικής.