

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη 4χρονη σε παιδικό σταθμό του Βόλου από καυτό νερό, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Σύμφωνα με το thenewspaper το ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του σταθμού, όταν – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – το σώμα του παιδιού ήρθε σε επαφή με καυτό νερό. Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν ασαφείς και διερευνώνται.
Το κοριτσάκι διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, συνοδευόμενο από εκπαιδευτικό του παιδικού σταθμού. Οι γιατροί διέγνωσαν εγκαύματα, χωρίς να διευκρινίζεται ακόμη η έκτασή τους, και έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Λάρισας, για περαιτέρω ιατρική φροντίδα και παρακολούθηση.
Σχετικά Νέα
Νίκος Γαλανός: Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού – Πού θα γίνει
Ο Νίκος Γαλανός πέθανε σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, την οικογένειά του, τους φίλους.
Λάρισα: Σοκάρει η περιγραφή της παιδιάτρου που εξέτασε τα δύο αδελφάκια
Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, έλαβε η 32χρονη μητέρα δύο παιδιών στη Λάρισα,.
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 897 γραμμάρια κοκαΐνης
Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της.
Άγιος Παντελεήμονας: Εξαφάνιση 14χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών
Ο 14χρονος Σατζαουάλ Αλί εξαφανίστηκε από τον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα. Το αγόρι διέμενε.