

Τους δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια των τριών όμορων δήμων της επένδυσης του Ελληνικού που είναι σε πλήρη εξέλιξη και συγκεκριμένα του Δήμου Αλίμου, του Δήμου Γλυφάδας και του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, υποδέχθηκε στο Experience Centre η LAMDA Development.
Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της εταιρίας, συζητήθηκαν θέματα που συνδέονται με την πρόοδο του έργου, ενώ έγινε και περιήγηση στα εργοτάξια της ανάπτυξης. Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνεται, παρουσιάστηκαν τα οφέλη που θα προσφέρει το έργο στις γύρω περιοχές, απαντήθηκαν ερωτήσεις και ακούστηκε με προσοχή κάθε προβληματισμός.
Οι συναντήσεις αυτές αποτέλεσαν μια σημαντική ευκαιρία για ουσιαστικό διάλογο, ανοιχτή επικοινωνία και ενίσχυση της σχέσης της LAMDA με τις τοπικές κοινωνίες.
Όπως έχει ανακοινώσει η LAMDA, οι εργασίες στο Ελληνικό βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σε 14 διαφορετικά εργοτάξια σε συνεργασία με 12 διαφορετικούς κατασκευαστές, ενώ εργασίες έχουν πλέον ξεκινήσει και σε όλες τις οικιστικές αναπτύξεις που έχουν διατεθεί προς πώληση.
Σχετικά Νέα
Saudi Aramco: Μείωση των κερδών της στο πρώτο τρίμηνο του έτους
Η Saudi Aramco ανακοίνωσε μείωση των κερδών της στο πρώτο τρίμηνο, καθώς οι χαμηλότερες.
COSMOTE TELEKOM: Νέα εποχή δυνατοτήτων με διεθνές αποτύπωμα
Σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από διαρκείς μεταβολές, ενίσχυση του ανταγωνισμού και επιταχυνόμενη ψηφιακοποίηση,.
Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας: «Οραματιζόμαστε ένα κοινό επιχειρηματικό μέλλον»
Μιλώντας στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας, που διεξήχθη σήμερα, 9 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη,.
Άνω του 3% τα κέρδη του αργού στην εβδομάδα
Πάνω από 1% αυξήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου καθώς η εμπορική συμφωνία των ΗΠΑ.