Τουρκία – Νέες αποκαλύψεις Πεκέρ: Ο γιος του Γιλιντιρίμ έκανε λαθρεμπόριο ναρκωτικών στη Βενεζουέλα

Με νέες αποκαλύψεις που προκαλούν πολιτικό σεισμό επανήλθε ο Σεντάτ Πεκέρ, καταδικασμένο αφεντικό συμμορίας του οργανωμένου εγκλήματος στην Τουρκία ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γιος του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Γιλντιρίμ- είχε μεταβεί στη Βενεζουέλα τον Δεκέμβριο, προκειμένου να ανοίξει έναν νέο διάδρομο εμπορίας ναρκωτικών.

Στο νέο βίντεο ο Πεκέρ εμπλέκει το γιο τέως πρωθυπουργού, Ερκάμ Γιλντιρίμ, σε εμπόριο ναρκωτικών. «Πήγε στη Βενεζουέλα τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο για να ανοίξει μια νέα διαδρομή λαθρεμπορίου. Πέρασε τέσσερις μέρες στη χώρα», λέει ο Πεκέρ.

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ απέρριψε τους ισχυρισμούς και είπε ότι ήταν συκοφαντίες. Ο γιος του είπε πήγε στη Βενεζουέλα για να μεταφέρει μάσκες για την καταπολέμηση της πανδημίας Covid19.

Ο Πεκέρ, ο οποίος βρίσκεται πλέον στο Ντουμπάι αναφέρεται σε διασυνδέσεις του κράτους Ερντογάν με το παρακράτος και τη μαφία ‘έκανε λόγο ακόμα για ναρκόπλοια από την Κολομβία που δεν ελέγχθηκαν ποτέ στην Τουρκία και υποστήριξε ότι τα Κατεχόμενα έχουν γίνει κέντρο ναρκωτικών.

Μερικές ώρες νωρίτερα ο Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος τελευταία εμφανίζεται σε σειρά βίντεο να κατηγορεί πρώην και νυν αξιωματούχους για διάφορες σκοτεινές υποθέσεις – βίντεο που έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια Τούρκοι –, είπε πως είχε αναθέσει στον αδελφό του το 1996 να δολοφονήσει τον πολιτικό και δημοσιογράφο Κουτλού Ανταλί.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα