Το πόθεν έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες για την οικονομική χρήση του 2020 όσων είναι υπόχρεοι από τα πολιτικά πρόσωπα και τους αιρετούς κατάθεσης στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής. Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που κατατέθηκαν στην Επιτροπή το 2021 αφορούν την οικονομική χρήση του 2020.

Συνολικά εισοδήματα ύψους 239.358,5 ευρώ δήλωσε για το 2020 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος ενώ η σύζυγός του δήλωσε 55.804 ευρώ.

Ο κ. Βελόπουλος και η σύζυγός του δήλωσαν επίσης από μία τραπεζική θυρίδα ενώ οι καταθέσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης ήταν λίγο πάνω από 120.000 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες. Όπως και πέρσι η σύζυγός του διατήρησε έναν πολύ υψηλό τραπεζικό λογαριασμό ύψους 434.354 ευρώ στη γερμανική DEUTSCHE BANK.

Η σύζυγος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης δήλωσε ιδιοκτήτρια ενός διαμερίσματος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ενώ ο κ. Βελόπουλος μαζί με τη σύζυγό του δήλωσαν τη συμμετοχή του ως εταίροι στην εταιρεία ΟΛΓΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΣΙΑ ΕΠΕ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα