

Η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε το δικό της μήνυμα στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, προκειμένου να ευχηθεί στην εθνική ομάδα καλή τύχη πριν από τον μεγάλο τελικό του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ, απέναντι στην Ιταλία, τον πρώτο της χώρας σε μεγάλη διοργάνωση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966.
Με μόλις 24 ώρες πριν από την πρώτη σέντρα, η βασίλισσα της Βρετανίας απέστειλε μια επιστολή στον Γκαρέθ Σάουθγκεϊτ, υπενθυμίζοντας ότι η ίδια είχε παρουσιάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αγγλία το 1966.
«Θέλω … να στείλω τις καλές μου ευχές για αύριο με την ελπίδα ότι η ιστορία θα καταγράψει όχι μόνο την επιτυχία σας, αλλά και το πνεύμα, τη δέσμευση και την υπερηφάνεια σας», έγραψε μεταξύ άλλων.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μικτές τάσεις στις μετοχές φαρμακοβιομηχανιών μετά την παρέμβαση Τραμπ για μείωση τιμών φαρμάκων
Οι παγκόσμιες φαρμακευτικές μετοχές κατέγραψαν μικτές τάσεις τη Δευτέρα, μετά την υπογραφή εκτελεστικού διατάγματος.
Το Μεξικό αναμένει πρόωρη αναθεώρηση του εμπορικού συμφώνου USMCA – Οι ΗΠΑ ζητούν να λαμβάνουν καλύτερους όρους
Νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα αναμένει το Μεξικό ότι θα ξεκινήσει η προγραμματισμένη αναθεώρηση του.
ΗΠΑ και Κίνα αναστέλλουν για 90 ημέρες τους δασμούς-Πώς επηρεάζεται η τιμή του πετρελαίου
Σε συμφωνία για τη μείωση των αμοιβαίων δασμών κατέληξαν σήμερα οι Ηνωμένες Πολιτείες και.
Το μήνυμα του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών στον Πούτιν
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «πρέπει τώρα να τηρήσει το δικό του μέρος της.