

Ο ντε φάκτο ηγέτης της Συρίας Άχμαντ αλ Σάρα δήλωσε σήμερα μετά τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Εξωτερικών του Κατάρ ότι η Ντόχα εξέφρασε την ετοιμότητά της να επενδύσει στη Συρία σε κλάδους όπως η ενέργεια και τα λιμάνια.
Ο Σάρα τόνισε επίσης ότι κάλεσε τον εμίρη του Κατάρ σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι να επισκεφθεί τη Συρία.
Η επίσκεψη της καταριανής αποστολής υπογραμμίζει την προθυμία του Κατάρ να στηρίξει τη Συρία για να προχωρήσει μπροστά, τόνισε το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ.
Αυτή είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη αξιωματούχων του Κατάρ στη Συρία έπειτα από μια 13 χρόνια ρήξης της Ντόχας με το πρώην καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ.
Εκτός από τη διπλωματική αντιπροσωπεία του Κατάρ, ο Σάρα είχε σήμερα συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών της Ιορδανίας και με μέλη σαουδαραβικής αντιπροσωπείας.
Σχετικά Νέα
Ποιος ήταν Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώτος Ιησουίτης ποντίφικας από την Λατινική Αμερική
Ο Πάπας Φραγκίσκος, κατά κόσμον Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, ο 266ος ποντίφικας, ήταν ο πρώτος.
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Φρίντριχ Μερτς
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε πριν από λίγο ο.
Οι συμβολισμοί στο οικόσημο του Πάπα Φραγκίσκου – Είχε το μονόγραμμα του Ιησού στα ελληνικά
«Δια του ελέους και της εκλογής – Miserando atque eligendo» ανέφερε το οικόσημο του.
Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας αναμένεται την Τρίτη στο Πεκίνο
Ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας Αμπάς Αραγτσί θα μεταβεί αύριο, Τρίτη, στην Κίνα, ανακοίνωσε.