

Η ισπανική οικονομία συρρικνώθηκε κατά 5,2% το πρώτο τρίμηνο του έτους, με τον μεγαλύτερο ρυθμό με βάση τα καταγεγραμμένα στοιχεία, λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα.
Τα στοιχεία του εθνικού στατιστικού ινστιτούτου της χώρας είναι τα χειρότερα από τότε που άρχισαν να καταρτίζονται οι σχετικές χρονοσειρές το 1970 και ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών για συρρίκνωση 4,4% έναντι του προηγούμενου τριμήνου.
Σχετικά Νέα
Βόρεια Κορέα: Καθέλκυση πολεμικού πλοίου παρουσία του Κιμ Γιονγκ Ουν
Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν παρέστη στην τελετή καθέλκυσης ενός νέου καταδρομικού, βάρους 5.000 τόνων, εξοπλισμένου «με.
Παγκόσμια ανησυχία: Ανταλλαγή πυρών στα σύνορα Ινδίας και Πακιστάν
Οι ινδικές δυνάμεις και οι πακιστανικές αντήλλαξαν πυρά στη διάρκεια της νύχτας κατά μήκος.
Η πρώτη επίσκεψη του νέου Πάπα θα γίνει στην Τουρκία για την επέτειο της Συνόδου της Νίκαιας, δηλώνει ο ρωμαιοκαθολικός επίσκοπος
O εκπρόσωπος της Αγίας Έδρας στην Κωνσταντινούπολη, επίσκοπος Μασιμιλιάνο Παλινούρο, σε συνέντευξή του στο.
Στη σκιά του Τσερνομπίλ 39 χρόνια μετά
“Η μέρα -ηλιόλουστη, ζεστή, τρυφερή- ήταν καλοδεχούμενη από τον Απρίλη. Το πράσινο, που μόλις.