

Τρία άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον οικισμό «Αγία Σοφία» στην περιοχή των Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί 39 και 34 ετών καθώς και 42χρονος ημεδαπός, για τα κατά περίσταση αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παράβασης του Νόμου περί όπλων.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 σιδερογροθιές, 2 φυσίγγια, καθώς και κινητά τηλέφωνα, ρολόγια χειρός και ηλεκτρονικές συσκευές, η νόμιμη κατοχή των οποίων ερευνάται.
Βεβαιώθηκαν έξι παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Συνολικά ελέγχθηκαν 64 άτομα, 51 οχήματα και 5 οικίες.
Σχετικά Νέα
-
Ηράκλειο: Επεισόδια στην πορεία αντιεξουσιαστών μετά την εκκένωση της κατάληψης «Ευαγγελισμός»
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια πορείας.
Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημητρίου Τσάτσου
Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 54 ετών η Αλεξία Τσάτσου. Ήταν.
Χανιά: Τέσσερις συλλήψεις για τις “καραβιές” αλλοδαπών από το το Τομπρούκ της Λιβύης
Τέσσερις αλλοδαποί αναγνωρίσθηκαν και συνελήφθησαν ως διακινητές στις δύο υποθέσεις εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών.
Λέσβος: Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε ξωκλήσι τη Μ. Παρασκευή
Λέσβος: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 29χρονου λιμενικού, ο οποίος τη Μεγάλη.