

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε, αφού μίλησε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου σήμερα, ότι η Ουάσιγκτον είναι προβληματισμένη με την ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Αττάλεια, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είπε ότι οι ΗΠΑ δεν μένουν ασυγκίνητες μπροστά στην οδύνη των ανθρώπων στη Γάζα, όπου δεν έχει παραδοθεί καμία ανθρωπιστική βοήθεια από τη 2α Μαρτίου.
Επιπλέον, ο Μάρκο Ρούμπιο είπε σήμερα πως είναι ανοικτός σε κάθε νέα ιδέα που θα επέτρεπε την παράδοση της βοήθειας στη Γάζα, αφού ένα σχέδιο που στηρίζουν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχει δεχθεί σφοδρή κριτική.
“Είμαστε ανοικτοί σε μια εναλλακτική εάν κάποιος έχει μία καλύτερη. Τασσόμαστε υπέρ κάθε βοήθειας που μπορούμε να συγκεντρώσουμε χωρίς η Χαμάς να μπορέσει να την κλέψει από τον πληθυσμό”, ανέφερε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τουρκία.
Σχετικά Νέα
«Μέσα» στο κτίριο της κρατικής τηλεόρασης του Ιράν μετά την ισραηλινή επίθεση – Συντρίμμια παντού
Η κρατική τηλεόραση του Ιράν επέτρεψε για πρώτη φορά στα διεθνή μέσα ενημέρωσης να.
«Θα αποφασίσω το τελευταίο δευτερόλεπτο» για το ενδεχόμενο επίθεσης στο Ιράν, λέει ο Τραμπ – Προειδοποίηση εκκένωσης της βιομηχανικής περιοχής στο ιρανικό χωριό Κολές Ταλεσάν εξέδωσε ο IDF
Ο Ντόναλντ Τραμπ θα αποφασίσει για το ενδεχόμενοι οι ΗΠΑ να εμπλακούν στον πόλεμο.
Αλί Χαμενεΐ: «Πύραυλοι που ενθουσίασαν τους ευγενείς του κόσμου»
Ο λογαριασμός του ανώτατου ηγέτη του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ στο «X» μοιράζεται ένα.
Ο ΔΟΑΕ επιβεβαιώνει τα ισραηλινά πλήγματα σε υπό κατασκευή πυρηνικό αντιδραστήρα και παρακείμενες εγκαταστάσεις στο Ιράν
Επιβεβαίωσε νωρίτερα ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) τα ισραηλινά πλήγματα στον υπό κατασκευή.