

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο λάθος βρέθηκε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος διαπίστωσε πως το νοσοκομείο δεν του είχε παραδώσει τη σορό του νεκρού πατέρα του, αλλά ενός άλλου 77χρονου άνδρα και αντί να θρηνήσει για τον θάνατο του δικού του ανθρώπου αναγκάστηκε να σκαρφαλώσει ένα «βουνό», ώστε να βρει λύση.
«Με παίρνουν ένα τηλέφωνο και μου λένε ένα λίγο γιατί έχουμε ένα πρόβλημα, με ρωτάει ‘ο μπαμπάς σου είχε μεγάλα μούσια;’ του απαντώ ‘όχι’» λέει, μιλώντας στον Alpha. Μάλιστα, στη συνέχεια, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, αφού όταν διαπιστώθηκε το λάθος, ο πατέρας του είχε ήδη ταφεί με άλλο όνομα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το in.gr ο 83χρονος πατέρας απεβίωσε στις 10 Μαρτίου στο νοσοκομείο και -όπως καταγγέλλει ο γιός του- η σορός του παραδόθηκε σε άλλη οικογένεια και η κηδεία έγινε κανονικά.
Εκεί ξεκίνησε ένας απίστευτος Γολγοθάς, ώστε να βρεθεί λύση. «Βλέπω έναν άνθρωπο που έχει κάποια άσπρα μαλλιά, άσπρα μούσια, αλλά δεν είναι ο πατέρας μου» τονίζει.
«Τελικά, παραλάβαμε τον πατέρα μου στις 12 Μαρτίου που έγινε εκταφή, τον φέραμε και τον θάψαμε με ένα απλό τρισάγιο» αναφέρει.
«Εγώ θέλω να τιμωρηθεί όποιος είναι υπεύθυνος, είτε είναι το νοσοκομείο, είτε είναι αυτός που παρέδωσε το σώμα, είτε αυτός που παρέλαβε. Θέλουμε να τιμωρηθεί και να μην ξανασυμβεί σε κανέναν αυτό αυτό το πράγμα» καταλήγει.
Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου διεξάγεται διοικητική έρευνα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους.
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.