

Καταζητούμενος για δολοφονία στην Τουρκία συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα της Interpol. Πρόκειται για 44χρονο Τούρκο υπήκοο, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Μενεμένης από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το διεθνές ένταλμα, ο 44χρονος κατηγορείται ότι τον Αύγουστο του 2023, πυροβόλησε και σκότωσε πορτιέρη σε νυχτερινό κέντρο, στη Σμύρνη, όταν ξέσπασε καβγάς, επειδή δεν επιτράπηκε στον ίδιο και την παρέα του η είσοδος στο μαγαζί. Στη διάρκεια του αιματηρού επεισόδιο φέρεται να τραυμάτισε ένα ακόμη άτομο.
Τα αδικήματα για τα οποία διώκεται, σύμφωνα με τα τουρκικά δικαστικά έγγραφα, είναι αυτά της ανθρωποκτονίας, τετελεσμένη και σε απόπειρα, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, όπως επίσης της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Ο 44χρονος οδηγείται στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στην πατρίδα του.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης από περιοχή της Αθήνας
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 17χρονης από περιοχή της Αθήνας. Όπως αναφέρεται.
Αμφιλοχία: Προφυλακίστηκε ο 67χρονος που δολοφόνησε τον 95χρονο πατέρα του
Στο δικαστικό μέγαρο του Αγρινίου για να απολογηθεί οδηγήθηκε τη Δευτέρα (12/5) ο 67χρονος.
«Stolen Cerberus XII»: Ολοκληρώθηκε η διμερής άσκηση Ελλάδας – ΗΠΑ
Η διμερής άσκηση με την ονομασία «Stolen Cerberus XΙI» διεξήχθη από 26 Απριλίου έως.
Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους τριών μελών οικογένειας στο Ελληνικό
Κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες θανάτου, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, τριών.