

Με τη νεοεκλεγείσα δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.
Στο επίκεντρο της συνάντησης που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Ανδρουλάκη και διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες, βρέθηκαν τα ανοιχτά θέματα του δήμου Καλαμαριάς και ειδικότερα το παραλιακό μέτωπο και όλα τα ζητήματα δημοσίου χώρου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επεσήμανε στην κα Αράπογλου και τα στελέχη της διοίκησής της που έλαβαν μέρος στη συνάντηση, πως το θέμα του δημόσιου χώρου είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα του, ενώ δεσμεύτηκε πως θα προωθήσει τα θέματα που αφορούν το παραλιακό μέτωπο της Καλαμαριάς και τη διατήρηση του αδόμητου χαρακτήρα του για την πόλη, τους πολίτες της και ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Διοίκησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ζαχαρίας Κώστας, Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης, Ελπίδα Καλπίδου και Αθλητισμού, Νεολαίας, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Χρηστίνα Φοροπούλου.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Ανδρουλάκης, κατά την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη μετέβη επίσης στον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας όπου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Βασίλη Καρρά, αποτίοντας φόρο τιμής στον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων.
Σχετικά Νέα
Νέα Αριστερά: Διαψεύδει τα σενάρια παραίτησης του Αλέξη Χαρίτση
Η Νέα Αριστερά διαψεύδει τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο.
M. Χρυσοχοΐδης: Οι γυναίκες πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό της ΕΛΑΣ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Β. Κικίλιας: Η Δικαιοσύνη ερευνά τους φακέλους των ΜΚΟ – Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι
Στα χέρια της Δικαιοσύνης είναι η άμεση διερεύνηση ύποπτων υποθέσεων διασύνδεσης μελών ΜΚΟ με.
Π. Μαρινάκης: Δεν θα υπάρχει ηλικιακό όριο στους συνταξιούχους ΑμεΑ για τα 250 ευρώ
Στα μέτρα που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε μεταξύ.