

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής (07/06) για φωτιά στο δάσος του Σέιχ Σου, στην περιοχή από το Φιλίππειον προς τη θέση Κράνος.
Η πυρκαγιά περιορίστηκε άμεσα και αυτή την ώρα είναι υπό μερικό έλεγχο, ενώ οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη ενός ατόμου.
Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, πρόκειται για ημεδαπό που συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ως υπαίτιος πρόκλησης εκ προθέσεως εμπρησμού και οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Κατά την ίδια ανακοίνωση, από την Πυροσβεστική εξετάζεται και η συμμετοχή άλλων ατόμων στον εμπρησμό.
Η φωτιά προκλήθηκε λίγο πριν από τις 7.30 το πρωί, κοντά στο Φιλίππειο, ενώ επί τόπου έσπευσαν άμεσα 18 πυροσβέστες με έξι υδροφόρα οχήματα που κατάφεραν να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.