

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη για την 50η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Πλήθος διαδηλωτών συγκεντρώθηκε μετά τις 17:00 στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου ξεκίνησε η μεγάλη πορεία, η οποία θα διασχίσει δρόμους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα καταλήξει στο σημείο εκκίνησης.
Οι διαδηλωτές κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα για το Πολυτεχνείο αλλά και αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν συνολικά περίπου 11.000 πολίτες.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιτηρούν την πορεία, πολλοί δρόμοι στο κέντρο της πόλης έχουν κλείσει ενώ μεγάλα καταστήματα έχουν κατεβάσει τα στόρια τους, υπό τον φόβο επεισοδίων.
Πηγή: ΕΡΤ
Σχετικά Νέα
Άλλο ένα περιστατικό άγριας κακοποίησης και θανάτωσης ζώου: Πυροβόλησαν ένα σκυλί στον Βόλο
Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό άγριας κακοποίησης και θανάτωσης ζώου έρχεται στο φως λίγες μέρες.
Οριστική διακοπή στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στου Ρέντη
Διακόπηκε οριστικά ο αγώνας βόλεϊ ανδρών Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στου Ρέντη, μετά τα επεισόδια.
Πρόταση γάμου στην πτήση Θεσσαλονίκη – Κρήτη με μαντινάδες
Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου έγινε εν ώρα πτήσης. Ο Κώστας και η Κλειώ υποσχέθηκαν ενώπιον πληρώματος.
Αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και νοσηλεύεται στο Κρατικό Νίκαιας
Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Κρατικό Νίκαιας ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια.