

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη για την 50η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Πλήθος διαδηλωτών συγκεντρώθηκε μετά τις 17:00 στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου ξεκίνησε η μεγάλη πορεία, η οποία θα διασχίσει δρόμους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα καταλήξει στο σημείο εκκίνησης.
Οι διαδηλωτές κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα για το Πολυτεχνείο αλλά και αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν συνολικά περίπου 11.000 πολίτες.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιτηρούν την πορεία, πολλοί δρόμοι στο κέντρο της πόλης έχουν κλείσει ενώ μεγάλα καταστήματα έχουν κατεβάσει τα στόρια τους, υπό τον φόβο επεισοδίων.
Πηγή: ΕΡΤ
Σχετικά Νέα
Αγία Παρασκευή: Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη δύο ανήλικοι που οδηγούσαν κλεμμένη μηχανή
Δύο ανήλικοι 15 και 17 ετών συνελήφθησαν πρωινές ώρες της Τρίτης (22-4-2025) στην Αγιά.
-
Κεφαλονιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει το 3χρονο αγοράκι μετά τη φωτιά στο σπίτι του – Υπέστη διπλό θερμικό έγκαυμα
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 3χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη.
Γεράσιμος Παπαδόπουλος για σεισμό στην Κωνσταντινούπολη: Θα ακολουθήσει και μεγαλύτερος, μπορεί να επηρεαστεί το βόρειο Αιγαίο
Ο ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης (23/04/2025).
Γιατροί έγραψαν σε 2 μέρες 40 κουτιά ηρεμιστικά σε ανυποψίαστο 72χρονο
Δύο γιατροί συνταγογράφησαν μέσα σε δύο ημέρες 40 κουτιά με ηρεμιστικά χάπια σε έναν.