

Οδηγός του ΟΑΣΘ κάλεσε την Αστυνομία γιατί θεώρησε προκλητική την ενδυμασία νεαρής κοπέλας που επέβαινε στο λεωφορείο και φορούσε μπουστάκι.
Το περιστατικό έγινε χθες, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, στη γραμμή 19 που εκτελεί το δρομολόγιο Κορδελιό-Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός.
Απαράδεκτες χαρακτήρισε αυτού του είδους τις συμπεριφορές ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
ΟΔΠρόσθεσε, δε, ότι θα κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία και θα ασκηθεί σε βάρος του οδηγού πειθαρχικός έλεγχος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.