

Εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» στην πλατεία Αριστοτέλους μοίρασαν 1000 εορταστικά γεύματα στους περαστικούς.
Οι εθελοντές της οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη μαγειρεύουν κάθε Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι στο ίδιο σημείο στην πλατεία Αριστοτέλους και μοιράζουν μερίδες φαγητού σε όποιον έχει ανάγκη.
Ο νέος αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης μοίρασε το εορταστικό γεύμα της Πρωτοχρονιάς στους ωφελούμενους δημότες της 5ης κοινότητας. 750 γεύματα μοιράζει καθημερινά ο δήμος Θεσσαλονίκης σε έξι σημεία της πόλης, σύμφωνα με της απελθούσα αντιδήμαρχο, Ιωάννα Κοσμοπούλου.
Για την ελπίδα και την έμπρακτη βοήθεια στους συνανθρώπους μας μαγείρεψαν σήμερα και οι άνθρωποι του γυμναστικού συλλόγου Ηρακλή.
Ο γυμναστικός σύλλογος του Ηρακλή σχεδιάζει ένα ευρύτερο πλάνο κοινωνικής παρέμβασης στις γειτονιές της πόλης για όσους χρειάζονται αλληλεγγύη και φροντίδα.
Σχετικά Νέα
Πανικός σε μπαρ στην Πάτρα: Ζήτησε να πιει τσάμπα, τον έδιωξαν και επέστρεψε με περίστροφα
Τον πανικό σκόρπισε ένας 25χρονος σε μπαρ περιοχής στην Πάτρα. Ο νεαρός απαίτησε τη.
Λουτρά Αιδηψού: Εντυπωσιακές εικόνες με δελφίνια να δίνουν «σόου» στο νερό
Μπροστά σε ένα μαγευτικό θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι στα Λουτρά Αιδηψού το απόγευμα της Τρίτης 22 Απριλίου..
Τραγωδία στα Χανιά: 80χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 80χρονος άνδρας την Τρίτη (22/04/2025) στο Σκονίζο του δήμου Πλατανιά στα.
Αργοστόλι: Διασωληνωμένο παιδί μετά από πυρκαγιά σε σπίτι – Στο νοσοκομείο η μητέρα και το αδερφάκι του
Στο νοσοκομείο διακομίσθηκαν, μετά από πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι τους στο Αργοστόλι.