

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε 38 από τα 77 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτόξευσαν σήμερα οι ρωσικές δυνάμεις. Άλλα 31 δεν έφθασαν στους στόχους τους, πιθανότατα λόγω παρεμβολών από συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, αναφέρει σε ενημέρωση στην πλατφόρμα Telegram.
Η Ρωσία εξαπολύει μπαράζ μη επανδρωμένων αεροσκαφών κατά τις νυχτερινές επιθέσεις της στην ουκρανική επικράτεια. Νωρίς το πρωί της Τρίτης, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εκτόξευσαν ακόμη ένα κύμα, μετά τα 54 drones που χρησιμοποίησαν κατά τις επιθέσεις στη διάρκεια της νύχτας, αναφέρει η ενημέρωση από την ουκρανική Πολεμική Αεροπορία.
Σχετικά Νέα
Ο Νετανιάχου παρακολουθεί το αμερικανικό τρένο να φεύγει χωρίς αυτόν
Yair Golan HAARETZ 20 Μαΐου 2025 «Το Ισραήλ βρίσκεται στο δρόμο για να γίνει.
Ξανά πατέρας ο Μπόρις Τζόνσον: Η σύζυγός του Κάρι έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους
Η Κάρι Τζόνσον έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της με τον πρώην Βρετανό.
Ουκρανία: Οι ρωσικοί βαλλιστικοί πύραυλοι Iskander-M έχουν «δολώματα» για να μπερδεύουν τα ραντάρ των Patriot
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την «μαζική» επίθεση που εξαπέλυσε η.
Σπέρμα δότη με καρκινογόνο μετάλλαξη χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη 67 παιδιών στην Ευρώπη – Τουλάχιστον τα 10 εμφάνισαν καρκίνο
Το σπέρμα ενός άνδρα που έφερε μια σπάνια καρκινογόνο μετάλλαξη χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη.