

Μπροστά σε ένα μαγευτικό θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι στα Λουτρά Αιδηψού το απόγευμα της Τρίτης 22 Απριλίου.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα κοπάδι δελφινιών κολυμπά αθόρυβα στον παγωμένο Βόρειο Ευβοϊκό κόλπο προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.
Ο καιρός στην περιοχή είναι ιδιαίτερα καλός, και τα θηλαστικά αναδεικνύουν τις ικανότητές τους κάνοντας παιχνίδια στο νερό.
Το κοπάδι με τα δελφίνια έδωσε… σόου στα γαλανά νερά της Λουτρόπολης με τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες να τα απολαμβάνουν.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Πέθανε την ώρα που χόρευε στο γαμήλιο γλέντι του ανιψιού του
Σε θρήνο κατέληξε ένα γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα, όταν ο θείος του γαμπρού κατέρρευσε.
Ηλεία: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος Αιγύπτιος για τον φόνο του 24χρονου ομοεθνή του – Τον μαχαίρωσε με σουγιά στην καρδιά
Χωρίς δικηγόρο προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας ο 23χρονος Αιγύπτιος που σκότωσε τον 24χρονο.
Μυκόνος – Πειραιά: Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα – Χειροπέδες σε δύο άτομα
Στη σύλληψη δύο ατόμων, για κατοχή και μεταφορά ποσότητας λαθραίων καπνικών προϊόντων προχώρησαν οι.