

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, που μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό ενός οδηγού μοτοσικλέτας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και όπως αναφέρει το voria.gr, για τη διάσωση του πολυτραυματία εφαρμόστηκαν τεχνικές ακινητοποίησης καθώς και ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση) από διασώστες και γιατρό του ΕΚΑΒ.
Ο τραυματίας, μετά τη σταθεροποίηση των ζωτικών του λειτουργιών, διακομίστηκε με ασφάλεια στο εφημερεύον νοσοκομείο. Το σωματείο έδωσε στη δημοσιότητα και σχετικές εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης.
Σχετικά Νέα
Εξαρθρώθηκαν δυο εγκληματικές οργανώσεις που εξαπατούσαν πολίτες σε Ελλάδα και Κύπρο
Δυο εγκληματικές οργανώσεις που αφαίρεσαν περίπου 630.000 ευρώ εξαπατώντας πολίτες σε πολλές περιοχές της.
ΠΑΟ – Εφές 75-67: Τα 7 αστέρια… θάμπωσαν τους Τούρκους στο ΟΑΚΑ – Στο Άμπου Ντάμπι για το 8ο
Ο Παναθηναϊκός έχοντας δύο πρόσωπα, αυτό του πρώτου ημιχρόνου που κατατρόπωσε την Εφές, αλλά και του.
Λήξη συναγερμού στην Θεσσαλονίκη: Φάρσα το e-mail για βόμβα στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ
Χωρίς να βρεθεί κάτι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας στις εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ, στην.
Ευρωλίγκα: Ξεκίνησε το Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές
Ξεκίνησε το σπουδαίο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ ανάμεσα στον.