

Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ από τις τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα παραμείνει σήμερα (30/8) η Θεσσαλονίκη.
Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, έλαβαν την παραπάνω απόφαση χθες, στη Γενική Συνέλευσή τους.
Όπως είναι φανερό, παρά την τοποθέτηση νέου επικεφαλής στον ΟΑΣΘ, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν με τις κινητοποιήσεις που είχαν προγραμματίσει, μέχρι να υπογραφεί νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Σε ό,τι αφορά την αυριανή στάση εργασίας, από το Συνδικάτο Εργαζομένων του Οργανισμού θα δοθεί προσωπικό ασφαλείας για την κυκλοφορία 50 λεωφορείων κατά τις ώρες της στάσης εργασίας.
Επιπλέον, θα δρομολογηθούν δύο λεωφορεία στη γραμμή 52 που εκτελεί το δρομολόγιο Ν. Σ. Σταθμός – Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη – Σίνδος, για την εξυπηρέτηση των φοιτητών. Κανονικά θα λειτουργήσει η υπηρεσία δωρεάν μετακίνησης των ατόμων με αναπηρίες.
Σχετικά Νέα
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.
Θεσσαλονίκη: Άδειο το κέντρο της πόλης- Κλειστά τα καταστήματα
Μία εικόνα άδειας πόλης παρουσιάζει και σήμερα, δεύτερη ημέρα του Πάσχα, το κέντρο της.