Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο Γερμανός που προφυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 35χρονου Γερμανού «αστυνομικού», που φέρεται να διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας και ταυτόχρονα καταζητείται από τις γερμανικές Αρχές.

Πρόκειται για τον:

(επ.) ALBRECHT (ον.) Dirk Stelios του Ewald Erich και της Panajiota, γεν. 1987 στη Γερμανία.

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, για τις αξιόποινες πράξεις: της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, της αντιποίησης κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας με χρήση κατ’ εξακολούθηση, οι οποίες φέρονται τελεσθείσες στη Θεσσαλονίκη».

Να σημειωθεί, πως χθες, Πέμπτη (23/11) 0 35χρονος Γερμανός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μετά την απολογία του.

Επιπροσθέτως, πριν λίγες μέρες Αστυνομικοί τον συνέλαβαν στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του παραδέχτηκε κάποιες από τις πλαστογραφίες και ότι φορούσε τη στολή Αστυνομικού, ενώ αρνήθηκε τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Σε βάρος του 35χρονου εκκρεμούσαν τρία Εντάλματα Σύλληψης από τις Γερμανικές Αρχές, καθώς και ένα Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για απάτες και κυβερνοέγκλημα, δυνάμει του οποίου και συνελήφθη.

Διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος Γερμανός, τουλάχιστον από το 2019, βρισκόταν στην Ελλάδα και κινούμενος με ΙΧ, το οποίο έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας κινείτο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, καθώς και στους Νομούς Δράμας, Καβάλας και Σερρών παριστάνοντας άλλες φορές τον Γερμανό αστυνομικό που υπηρετεί σε ειδικό κλιμάκιο στη χώρα μας και είχε σαν αντικείμενο τον εντοπισμό παιδόφιλων και άλλες τον Έλληνα Αστυνομικό.

 

παιδική_πορνογραφία

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα