

Ιδιοκτήτης ναυαγοσωστικής εταιρείας, έπεσε θύμα εμπρηστικής επίθεσης, ενώ παράλληλα δέχεται απειλές για τη ζωή του, στη Θεσσαλονίκη. Όπως κατήγγειλε στις Αρχές τον απειλούν να προκειμένου να αποσυρθεί από έναν διαγωνισμό ναυαγοσωστικής κάλυψης του Δήμου Θερμαϊκού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εμπρηστική επίθεση σε βάρος του 41χρονου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (5/10) όταν ένας άγνωστος έριξε εύφλεκτο υγρό στο φορτηγό του και του έβαλε φωτιά.
Ο άνδρας απευθύνθηκε στις Αρχές και κατήγγειλε πως από την Τρίτη 3 Οκτωβρίου ένας άγνωστος τον απειλεί είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω μηνυμάτων προκειμένου να μην λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό ναυαγοσωστικής κάλυψης της παραλίας του Δήμου Θερμαϊκού, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.
Μάλιστα τόνισε πως ακόμα και μετά τον εμπρησμό, ο άγνωστος τον πήρε και πάλι τηλέφωνο, τον απείλησε για τη σωματική του ακεραιότητα και τον κάλεσε να υπαναχωρήσει.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Νεαρός σκότωσε την μητέρα του μέσα στο σπίτι τους
Την 52χρονη μητέρα του σκότωσε ένας 21χρονος μέσα στο σπίτι του στην Λάρισα. Περίοικοι.
Υπ.Υγείας: Παρέλαβε αεροσκάφοs από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το ΕΚΑΒ
Το αεροσκάφους τύπου Beechcraft King Air 360C, είναι δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ),.
Εύβοια: Ένας 62χρονος βρέθηκε νεκρός σε παραλία κοντά στην Ιστιαία
Μπροστά σε έναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, βρέθηκαν λουόμενοι.
Έντονη διαμάχη στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων για το «θέατρο ΕΜΠΡΟΣ»
Η κατάσταση που επικρατεί στο «θέατρο ΕΜΠΡΟΣ» και η πολιτική που έχει επιλέξει να.