

Ως «λάθος μήνυμα» χαρακτήρισε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ότι τελειώσαμε με τον κορωνοϊό, ενώ επεσήμανε ότι πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε με αυτόν.
Ειδικότερα, μιλώντας στο Mega, τόνισε: «Η πολύ μεγαλύτερη μεταδοτικότητα που έχει αυτό το στέλεχος έχει δείξει ότι τα γενικευμένα lockdown είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικά. Πριν αρθούν τα μέτρα, ουσιαστικά είχαν αρθεί στην πράξη. Υπήρχε νυχτερινή διασκέδαση και μαγαζιά στα οποία οι άνθρωποι ήταν όρθιοι. Τώρα απλά θα γίνεται και επίσημα».
«Θα πρέπει να μας γίνει συνήθεια όταν είμαστε με πολλούς άλλους να φοράμε μάσκα. Για τα γήπεδα το ότι αυξήθηκε στο 50% η χωρητικότητα μου κάνει εντύπωση. Επηρεάζει ένα ή δύο ματς το χρόνο. Στον προηγούμενο κανόνα που έλεγε ότι μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι, τότε η χωρητικότητα θα μπορούσε να πάει στο 100%. Αλλά δεν τηρείται πάντα ο νόμος και μπαίνουν και άνθρωποι ανεμβολίαστοι. Οπότε ένα μέτρο έχει μικρότερη αποτελεσματικότητα από ό,τι θα είχε αν εφαρμοζόταν σωστά», πρόσθεσε.
Σχετικά με το πως θα κάνουμε Πάσχα, ο κ. Βασιλακόπουλος σημείωσε ότι «Θα κάνουμε καλό Πάσχα. Έχουμε πάνω από ένα εκατ. μολύνσεις από την αρχή του χρόνου και το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης που είμαστε κάπου στο μέσο της Ευρώπης. Αν συνεχίσουμε έτσι, και με 15.000 – 20.000 κρούσματα τη μέρα, μέχρι το Πάσα θα έχουμε μεγάλα ποσοστά ανοσίας».
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.