

Την πραγματοποίηση κατ’ αντιπαράσταση συζήτησης όλων των εμπλεκομένων Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών στη σύμβαση 717 για την τηλεδιοίκηση και φωτοσήμανση των σιδηροδρόμων επιδιώκει η Νέα Δημοκρατία.
Είχε προηγηθεί η τηλεφωνική επικοινωνία του πρώην υπουργού Κώστα Καραμανλή με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα στον οποίον ο κ. Καραμανλής γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μιλήσει στη Βουλή, η Νέα Δημοκρατία απέστειλε γραπτό αίτημα στον πρόεδρο της Eπιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ζητώντας εκτάκτως τη σύγκληση της επιτροπής για τα θέματα της σύμβασης 717.
Στο αίτημα τους οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητούν την κλήση των κ.κ Καραμανλή, Σπίρτζη, Χρυσοχοΐδη και Γεραπετρίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η συνεδρίαση πιθανότατα για το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο συνεδριάζει η επιτροπή παραγωγής και εμπορίου έπειτα από αίτημα του Υπουργού Επικράτειας Γιώργου Γεραπετρίτη. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής κύριος Κωνσταντίνος Τασούλας πρόκειται για το πρώτο βήμα στην κοινοβουλευτική διερεύνηση της υπόθεσης, για την οποία θα ακολουθήσουν κι άλλα ακόμα και συνεδρίαση στην ολομέλεια.
Σχετικά Νέα
Τραμπ: Aνοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί στην Τουρκία για συνομιλίες με Ρωσία και Ουκρανία
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταβεί ο ίδιος στην.
Βάζει «φρένο» το ΣτΕ στην ΑΑΔΕ να αναστέλλει ή να απενεργοποιεί τα ΑΦΜ
Το Συμβούλιο της Επικρατείας βάζει «φρένο» με απόφαση του στη δυνατότητα της ΑAΔΕ να.
Κρεμλίνο: «Απαράδεκτο» το τελεσίγραφο που εξέδωσε στη Μόσχα το Κίεβο και οι Ευρωπαίοι
Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το «τελεσίγραφο» που εξέδωσε στη Μόσχα το Κίεβο και οι.
Πούτιν: Προτείνει απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας
ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε σήμερα τη διεξαγωγή «απευθείας» και «χωρίς προαπαιτούμενα» διαπραγματεύσεων μεταξύ.