Τέμπη: Οδύνη στην κηδεία του μηχανοδηγού – Παρών ο πατέρας του που εκδόθηκε από την Τουρκία

Σε κλίμα οδύνης και με την παρουσία πλήθος κόσμου, ετάφη το μεσημέρι της Πέμπτης (16/3) στην ιδιαίτερη του πατρίδα του, στην Περαία Πέλλας, ο 29χρονος Νίκος Ναλμπάντης, ο μηχανοδηγός του ΟΣΕ ο οποίος έχασε ζωή του, κατά τη σύγκρουση των δύο τρένων, στα Τέμπη.

Παρών ήταν ο πατέρας του που κρατείτο στις φυλακές της Τουρκίας και εκδόθηκε στην Ελλάδα ύστερα από σχετικό αίτημα των ελληνικών Αρχών για να παραστεί στην κηδεία του γιου του.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 28χρονου η οποία βρισκόταν συνεχώς δίπλα στο λευκό φέρετρο, με τη σορό του γιου της, η αδελφή, η κοπέλα του, οι παππούδες και οι γιαγιάδες του 28χρονου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr.

Όταν ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία και ο ναός άδειασε από κόσμο, συνοδεία αστυνομικών, ο πατέρας του μπήκε στην εκκλησία για το ύστατο χαίρε στο παιδί του, ενώ κάποιοι από τους παρευρισκόμενους εξέφρασαν δυσαρέσκεια για τα αστυνομικά μέτρα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

“Το παιδί μας δε γυρίζει πίσω”
Σύμφωνα με το GrTimes, ο παππούς του Νίκου συγκλόνισε με τα λόγια του στην κηδεία: «Παιδί καλό, χαρούμενο με όνειρα για τη δουλειά του και βέβαια για τη ζωή του. Είχε αρραβωνιαστεί με τη Σόνια και ετοιμαζόταν να παντρευτούν ήταν τόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος. Τώρα το παιδί μας πάει δε γυρίζει πίσω. Να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει αυτό ζητώ», λέει ο παππούς του Νίκου και ξεσπά σε λυγμούς.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα