

Το ένα λάθος μετά το άλλο φαίνεται ότι γινόταν εκείνο το μοιραίο βράδυ, που τελικά συγκρούστηκαν δύο τρένα στα Τέμπη, στερώντας τη ζωή σε 57 ανθρώπους.
Με τον σταθμάρχη Λάρισας, να έχει στείλει δύο αμαξοστοιχίες στην ίδια γραμμή, στην κάθοδο, πριν τα τρένα συγκρουστούν μεταξύ τους, η επιβατική αμαξοστοιχία κινδύνευσε σύμφωνα με το ΣΚΑΪ και με εκτροχιασμό!
Κι αυτό γιατί, ο μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας, δεν γνώριζε ότι θα περάσει πάνω από τα λεγόμενα «ψαλίδια» (το σημείο δηλαδή που τον έβαλε στη γραμμή καθόδου) και έτσι δεν έκοψε ταχύτητα ως όφειλε.
Σημειώνεται ότι οι συρμοί δεν πρέπει να έχουν ταχύτητα μεγαλύτερη των 70 χιλιομέτρων όταν περνούν από «ψαλίδια». Ο μηχανοδηγός ωστόσο, μη γνωρίζοντας ότι θα περάσει από «ψαλίδια» είχε αναπτύξει σύμφωνα πάντα με το MEGA ταχύτητα 90 χιλιομέτρων, διατρέχοντας κίνδυνο να εκτροχιαστεί η αμαξοστοιχία!
Η αμαξοστοιχία εκείνη τη στιγμή, δεν εκτροχιάστηκε ωστόσο η τύχη δεν βοήθησε για πολύ ακόμα τους επιβάτες του συγκεκριμένου τρένου, αφού λίγα λεπτά μετά, έγινε η φονική σύγκρουση.
Σχετικά Νέα
Απεβίωσε ο Πάπας Φραγκίσκος σε ηλικία 88 ετών
Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώτος Λατινοαμερικανός ηγέτης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, απεβίωσε σήμερα (21/4) σε.
Αντιδράσεις στην Τουρκία για τον ελληνικό χάρτη Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού
Ο ελληνικός χάρτης Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού προκαλεί αντιδράσεις στην Τουρκία. «Τα ελληνικά νησιά δεν έχουν επήρεια,.
Συναγερμοί στην Ουκρανία για αεροπορικές επιθέσεις μετά την εκεχειρία της Ρωσίας
Η Ουκρανία κήρυξε συναγερμούς για αεροπορικές επιθέσεις στο Κίεβο και το ανατολικό μισό της.
Ο εμπορικός πόλεμος πλήττει την παγκόσμια ανάπτυξη – Οι εκτιμήσεις για την Ευρώπη
Ειδικοί, επαΐοντες επί των οικονομικών και αναλυτές αγορών συμφωνούν ότι ο εμπορικός πόλεμος που.