

Έκρηξη στις εγκαταστάσεις κολεγίου κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ του Ταύρου, στην οδό Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.
Η έκρηξη προήλθε από γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι στις 01:50 τα ξημερώματα της Κυριακής, από την οποία έσπασαν τζάμια του κολεγίου.
Μιλώντας στο Mega o Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, είπε ότι «δεν έχει ξαναγίνει επίθεση σε ιδιωτικό κολέγιο. Δεν ξέρει κανείς μέχρι στιγμή τι έχει συμβεί, από το βιντεοληπτικό υλικό θα δούμε τις κινήσεις των δραστών».
Δείτε βίντεο:
Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Σχετικά Νέα
Δημοσκόπηση Real polls: Πρώτη με άνεση η ΝΔ – Κοντά στο 20% η Πλεύση Ελευθερίας
Η δημοσκόπηση διεξήχθη τηλεφωνικά σε δείγμα 1.723 πολιτών ηλικίας 17 ετών και άνω από.
Τραμπ: Με Tesla Cybertruck και μαχητικά αεροσκάφη η υποδοχή του στο Κατάρ
Η μία υποδοχή είναι εντυπωσιακότερη από την άλλη, στην επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στη Μέση Ανατολή..
Δώδεκα ερωταπαντήσεις για τον ΝΟΚ – Οι αλλαγές που προκύπτουν με τη νέα τροπολογία
Σε μια κρίσιμη νομοθετική παρέμβαση προχώρησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με στόχο την.
Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις
Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για όσους θέλουν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα Κοινωνικός.