Τραμπ: Με Tesla Cybertruck και μαχητικά αεροσκάφη η υποδοχή του στο Κατάρ

Η μία υποδοχή είναι εντυπωσιακότερη από την άλλη, στην επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στη Μέση Ανατολή. Κι αν στο Ριάντ τον υποδέχθηκαν με ιππικό και μωβ χαλιά, στο Κατάρ «επιστράτευσαν» ακόμη και Tesla Cybertruck που κατασκευάζει ο στενός συνεργάτης του, Έλον Μασκ.

Όπως θα δείτε στις εικόνες, τα θηριώδη Tesla Cybertruck ήταν μέρος της πομπής, που συνόδευε τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη μεταφορά του από το αεροδρόμιο.

Τα Tesla Cybertruck είναι βαμμένα στο χαρακτηριστικό ασημί χρώμα, με κόκκινα καπό. Μάλιστα, από τα σημεία που περνούσε η πομπή, σε λεωφόρους της Ντόχα, πλήθος αξιωματούχων και επιχειρηματιών χειροκροτούσε.

Λίγο νωρίτερα, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος «πετούσε» για το Κατάρ, συνόδευαν την πτήση του, μαχητικά αεροσκάφη, μέχρι τον διάδρομο προσγείωσης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα