

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε διαδοχικά τα διαπιστευτήρια των νέων Πρέσβεων, του Βασιλείου της Ταϊλάνδης Sathana Kashemsanta Na Ayudhya, της Δημοκρατίας της Αυστρίας Gerda Vogl, της Γαλλικής Δημοκρατίας Laurence Auer και του Βασιλείου του Βελγίου Marc Calcoen.
Στην τελετή επίδοσης των διαπιστευτηρίων παρέστησαν η Γενική Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Πρέσβης Αλίκη Χατζή και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Τερέζα Αγγελάτου.
Σχετικά Νέα
ΚΚΕ: Τα μόνα χειροπιαστά αποτελέσματα της συνάντησης Μητσοτάκη – Μελόνι είναι αυτά που αφορούν τις μπίζνες των ομίλων των δύο χωρών
Σε σχολιασμό των δηλώσεων των πρωθυπουργών της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ιταλίας, Τζόρτζια.
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.