

Πλησιάζουν οι προθεσμίες κατάθεσης των υποψηφιοτήτων και συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 και στο ΣΥΡΙΖΑ αναζητούνται τα πρόσωπα της πρώτης γραμμής.
Συντονιστής της επιτροπής αυτοδιοικητικών εκλογών ανέλαβε μετά την αποχώρηση Σπίρτζη ο Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος μάλιστα φαίνεται να παίρνει με αρκετή πίεση και εκείνος το χρίσμα για το Δήμο της Αθήνας.
Αντίστοιχα δεν φαίνεται να υπάρχει προθυμία και από άλλα στελέχη πρώτης γραμμής να κάνουν τον επόμενο βήμα στην αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής κομματικών επιλογών αντί συνεργασιών με τα προοδευτικά σχήματα.
Το όχι Τεμπονέρα σε Παπανδρέου και Ανδρουλάκη για την περιφέρεια Δ. Ελλάδας
Στην τελευταία Πολιτική Γραμματεία μάλιστα ο Κώστας Ζαχαριάδης ενημέρωνε τα μέλη του οργάνου ότι «μιλάμε με το ΠΑΣΟΚ, αλλά θέλει να κατεβάσει παντού δικούς του υποψήφιους».
Λίγο μετά και ενώ ήταν πια προχωρημένη η ώρα το λόγο πήρε ο Διονύσης Τεμπονέρας και στο πλαίσιο των αρνήσεων που πέφτουν από τα στελέχη εκείνος «πάγωσε» τον πρώτο όροφο της Αγίου Κωνσταντίνου ανακοινώνοντας ότι «με πήραν τηλέφωνο ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νίκος Ανδρουλάκης και εισέπραξαν δυο ηχηρά όχι» με την πρότασή τους να αφορά την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Το ζήτημα των αυτοδιοικητικών φαίνεται να μετατίθεται για αργότερα με την Κουμουνδούρου να εξαντλεί τα χρονικά περιθώρια που της απομένουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Διαψεύδουν από το ΠΑΣΟΚ
Από το ΠΑΣΟΚ πάντως διαψεύδουν τα λεγόμενα του Διονύση Τεμπονέρα. Σύμφωνα με πηγή από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν έγιναν τηλεφωνικές επικοινωνίες με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Σχετικά Νέα
Επίκαιρη ερώτηση προς τον Κ. Μητσοτάκη για την Ομάδα Αλήθειας κατέθεσε ο Σ. Φάμελλος
Επιμένει στο “σκάνδαλο”, όπως το αποκαλεί, της Ομάδας Αλήθειας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης.
Κ. Μητσοτάκης για δημογραφικό: Από τα πιο κρίσιμα προβλήματα της χώρας
Ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το δημογραφικό, σε.
ΚΚΕ: Τα μόνα χειροπιαστά αποτελέσματα της συνάντησης Μητσοτάκη – Μελόνι είναι αυτά που αφορούν τις μπίζνες των ομίλων των δύο χωρών
Σε σχολιασμό των δηλώσεων των πρωθυπουργών της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ιταλίας, Τζόρτζια.
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.