

«Τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Documento, σχετικά με τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ», τονίζει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τονίζει ό τι «ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά έχουν την πλήρη ευθύνη για την εκτροπή στην οποία έχουν οδηγήσει μια μειοψηφία ακραίων μέσα στην ΕΛ.ΑΣ.»
Αναλυτικά το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας Documento αλλά και συνέντευξη του υπ. ΠροΠο στο «Πρώτο Θέμα:
«Τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Documento, σχετικά με το βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ.
Αν ο κ. Χρυσοχοΐδης νομίζει ότι θα ξεφύγει από τις ευθύνες του διασπείροντας λάσπη και ψέματα, όπως κάνει σε σημερινή συνέντευξη του, είναι γελασμένος. Αυτός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά έχουν την πλήρη ευθύνη για την εκτροπή στην οποία έχουν οδηγήσει μια μειοψηφία ακραίων μέσα στην ΕΛ.ΑΣ.»
Σχετικά Νέα
Κ. Μητσοτάκης για δημογραφικό: Από τα πιο κρίσιμα προβλήματα της χώρας
Ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το δημογραφικό, σε.
ΚΚΕ: Τα μόνα χειροπιαστά αποτελέσματα της συνάντησης Μητσοτάκη – Μελόνι είναι αυτά που αφορούν τις μπίζνες των ομίλων των δύο χωρών
Σε σχολιασμό των δηλώσεων των πρωθυπουργών της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ιταλίας, Τζόρτζια.
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.