

Επιμένει στην κατηγορία ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να συσκοτίσει τα γεγονότα σε σχέση με το δυστύχημα των Τεμπών ο ΣΥΡΙΖΑ και θεωρεί απαραίτητη την κλήση του εμπειρογνώμονα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που υπογράφει το επίσημο πόρισμα, προκειμένου να ενημερωθεί θεσμικά η Βουλή για τα ευρήματα αναφορικά με το δυστύχημα.
Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Τηρώντας με απόλυτη ευλάβεια τη γραμμή του «μπαζώματος», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε για μία ακόμη φορά να συσκοτίσει τα γεγονότα αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών. Στο πλαίσιο αυτό, έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει ακόμα και τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων για το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων. Η στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν μας εκπλήσσει. Αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στη μακρά αλυσίδα της επιχείρησης συγκάλυψης, που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος».
Κλείνοντας αναφέρει: «Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται να επιτρέψει να θαφτεί το έγκλημα, όσο κι αν αυτό αποτελεί τον βασικό στόχο της κυβέρνησης. Στο πλαίσιο αυτό, είναι ευπρόσδεκτη η εισφορά στοιχείων για την υπόθεση από όποιον εμπλεκόμενο».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Τέλος στο άσυλο της βίας και της ανομίας στα Πανεπιστήμια θέλει να βάλει η κυβέρνηση
Στο θέμα της βίας εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων εστιάζει η κυβέρνηση, με τον υπουργό.
Κ. Πιερρακάκης: Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται σήμερα ως μια ιστορία επιτυχίας
Η Ελλάδα σήμερα προβάλλεται σε παγκόσμιο επίπεδο ως ιστορία επιτυχίας και εμείς αυτό το.
Ευ. Βενιζέλος: Να δημιουργηθούν σοβαρά αντισώματα απέναντι στο λαϊκιστικό ψευτοπατριωτισμό
Τις δικές τους προσεγγίσεις για τη στρατηγική της Ελλάδας στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την.
Τη διεθνή έκθεση DEFEA 2025 εγκαινιάζει αύριο ο Νίκος Δένδιας
Τη διεθνή έκθεση Άμυνας, Ασφάλειας και Τεχνολογίας DEFEA 2025 (Defence Exhibition Athens), στο εκθεσιακό.