

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, δύο Έλληνες (24χρονος και 29χρονος) κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για βία κατά υπαλλήλων, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και σωματική βλάβη.
Ειδικότερα, οι δύο νεαροί είχαν λάβει μέρος μαζί με άλλα άτομα σε επιθέσεις σε βάρος διμοιρίας που εκτελούσε υπηρεσία στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, εκτοξεύοντας εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τούς απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ύστερα από λίγη ώρα οι δύο κατηγορούμενοι πλησίασαν ξανά τους αστυνομικούς της διμοιρίας εξυβρίζοντας τους. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και τους συνέλαβαν, με τον 24χρονο να αντιστέκεται σθεναρά, τραυματίζοντας τον αστυνομικό που επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.