

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, την Πέμπτη (15/6), δύο άντρες, ηλικίας 23 και 62 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των δυο κατηγορουμένων στην διακίνηση διαφόρων ειδών ναρκωτικών ουσιών στα νότια προάστια και ευρύτερα στην Αττική, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.
Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής δράσης σε δύο σπίτια σε Αθήνα και Παλαιό Φάληρο, συνελήφθησαν οι κατηγορούμενοι να κατέχουν από κοινού με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση ποσότητες διαφόρων ειδών ναρκωτικών ουσιών.
Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-κοκαΐνη βάρους 74,7-γραμμ.,
-ακατέργαστη κάνναβη 83 γραμμ.,
-κατεργασμένη κάνναβη 68 γραμμ.,
-κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη 21 γραμμ.,
-3 δισκία ecstasy,
-διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα,
-ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
-ρολά περιτυλίγματος,
-αυτοκίνητο και
-το χρηματικό ποσό των 4.015 ευρώ
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.