

Στη σύλληψη ενός Κούρδου, με τουρκική υπηκοότητα, για τον οποίο είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα, προέβη το πρωί του Σαββάτου η αστυνομία, στην Αθήνα.
Για τον 41χρονο είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία από το γραφείο της Interpol στην Τουρκία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 41χρονος Κούρδος εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα προκειμένου να προβεί στην ανανέωση του ασύλου στην Ελλάδα. Κατά τον έλεγχό του στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων, εντοπίστηκε η Ερυθρά Αγγελία της Interpol και αμέσως του πέρασαν χειροπέδες, με την κατηγορία της ένταξης σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση.
Σχετικά Νέα
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.
Πρέβεζα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο
Τραγωδία στην Πρέβεζα με έναν 16χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή σε τροχαίο.