Συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη χθες το βράδυ

Συνάντηση πραγματοποίησαν χθες το βράδυ ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον νέο πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, η συνάντηση αυτή έγινε στην «σκιά» των τελευταίων εσωκομματικών εξελίξεων, δηλαδή μετά την αποχώρηση των στελεχών της «Ομπρέλας» και την διαφαινόμενη έξοδο της Έφης Αχτσιόγλου και των «6+6» από το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν πως ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε χθες στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν σκέψεις. Ο Αλέξης Τσίπρας ανταποκρίθηκε θετικά και δέχθηκε χθες το απόγευμα τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο.

Στη συνάντηση που ήταν η πρώτη μετά την εθιμοτυπική της εκλογής του νέου Προέδρου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών. Ενότητα που μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα